Informace o mě

V roce 2015 jsem odmaturovala na Obchodní a hotelové škole v Třebíči v oboru Hotelnictví, kde jsem se ke Carvingu dostala. Následně jsem pokračovala na Slezské univerzitě v Opavě, Obchodně podnikatelské fakultě v Karviné ve stejném oboru. Úspěšně jsem odstátnicovala a dnes pracuji ve školství.

Absolvovala jsem několik kurzů, které mě rozvíjely. Účastnila jsem se i několika soutěží. 

V současné době vyřezávám více méně pro zábavu a ve svém volném čase. Živnostenský list vyřízený nemám, takže na většině akcí jsem jako dobrovolník či pořadatel. Nejčastěji mě můžete potkat na Svatebním veletrhu v Náměšti nad Oslavou, případně charitativních akcích v okolí Náměště.

Nejčastěji vyřezávám do jablek, hrušek, cuket, brambor, dýní a dalších drobných druhů ovoce a zeleniny. Samozřejmě se dá vyřezávat i do jiných druhů, například do ananasu, kokosu, oříšků a dalších. 

V případě zájmu zodpovím Vaše další dotazy. 

Co to vlastně CARVING je? Carving je vyřezávání do ovoce, zeleniny, dýní nebo melounů.